Team Danmarks mentorprogram matcher erfarne atleter med yngre atleter på vej frem. Mentor og mentee skaber sammen et rum for udvikling, refleksion og nysgerrighed på livet som atlet og som menneske.

En god eliteidrætskarriere bygger på en bæredygtig og meningsfuld udvikling som atlet. Skal drømmen forløses, handler det både om mennesket og medaljen og om at se værdien i rejsen og ikke kun målet.

Ved at matche erfarne atleter med yngre, aspirerende atleter i mentorpar vil vi danne grobund for refleksion og en nysgerrighed på det, som deltagelse i elitesport giver til livet. I relationen skabes rum for udvikling og refleksion – både hos mentor og mentee.

Vi tror på, at mentorprogrammet kan hjælpe flere atleter til at trives og finde meningsfuldhed i livet som atleter og i sidste ende føre til bedre præstationer og en længere og mere lærerig og givende elitesportskarriere.

Mentorfolder, kalender for mentorer og mentees mm.

Mentorerklæring.pdf Download
Menteeerklæring.pdf Download
TD - Mentorprogram.pdf Download
Kalender mentorer 2024.pdf Download
Kalender mentees 2024.pdf Download

Fakta

Team Danmarks mentorprogram er et etårigt udviklingsforløb for mentorpar med en blanding af fælles workshops, mentor-mentee samtaler, mentoroplæring og gruppesessioner.

Gennem programmet vil atleter gennemgå fem temaer, som alle relaterer sig til elitesporten.

  • Præstationsoptimering
  • Håndtering af modgang
  • Personlighed og værdier
  • Personlig udvikling gennem elitesport
  • En meningsfuld elitesportskarriere

Programmet er forbeholdt Team Danmark-atleter (bruttogruppe-, elite- og verdensklasseatleter). Atleter vil blive matchet i mentorpar på tværs af sportsgrene med fokus på udviklingspotentialet hos mentor såvel som mentee.

Programmet afvikles i 2024. I planlægningen af tages højde for atleter, der deltager i OL i Paris.

Alle sessioner foregår som udgangspunkt virtuelt, og alt materiale vil være tilgængeligt online.

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Links

  • Mentorprogram

    I folderen 'Team Danmarks Mentorprogram for atleter' kan du læse meget mere om programmet, og om hvordan du kan blive mentor eller mentee.

Tilmeld dig vores nyhedsmail