Doping hører ikke hjemme blandt atleter og er ikke foreneligt med idrættens etik og idealet om en fair og ligeværdig konkurrence.

Team Danmark samarbejder med Danmarks Idrætsforbund om at bekæmpe dopingmisbrug i dansk idræt. Brug af doping er ikke foreneligt med idrættens etik og idealet om en fair og ligeværdig konkurrence.

I Danmark er dopingbekæmpelsen organiseret i Anti Doping Danmark, som er et uafhængigt agentur mellem Kulturministeriet og idrættens organisationer, som skal koordinere og styrke indsatsen mod doping.

ADD's medicin-app

Med Anti Doping Danmarks medicin-app kan du let og hurtigt finde information om, hvorvidt medicin er tilladt eller forbudt i henhold til Dopinglisten. 

Hent app'en her:

Anti Doping Danmarks E-læring

Anti Doping Danmark lancerer i januar 2022 en ny E-læringsplatform, hvor du kan blive klædt godt på til at forstå og handle korrekt i henhold til antidopingreglerne. 

Du finder Anti Doping Danmarks E-læring her

default-thumbnail

Sådan foregår en dopingkontrol

Se, hvordan en dopingkontrol foregår. Hør også de tre eliteidrætsudøvere Anders Antonsen (badminton), Emilie Beckmann (svømning) og Peter Rosenmeier (parabordtennis) fortælle om dopingkontrol. (video produceret af AntiDopingDanmark)

Yderligere

oplysninger

Links

 • Anti Doping Danmark

  Anti Doping Danmark (ADD) har til opgave at fremme integriteten i idrætten gennem bekæmpelse at doping i idrætten gennem forebyggelse og kontrol.

 • Dopinglisten

  Dopinglisten er WADA’s oversigt over forbudte stoffer og metoder.

 • Stop doping

  Her kan alle trygt og anonymt indberette eventuel information om doping til ADD.

 • E-læring

  Anti Doping Danmark lancerer i januar 2022 en ny E-læringsplatform, hvor du kan blive klædt godt på til at forstå og handle korrekt i henhold til antidopingreglerne.

Tilmeld dig vores nyhedsmail