Til atleter

Her finder du viden og redskaber udviklet af Team Danmarks eksperter, som du kan bruge til at optimere i din hverdag, i træning og i konkurrence.

T-D

Uddannelse

Team Danmark arbejder for at sikre gode og fleksible vilkår for talenter og eliteatleter under uddannelse. Vi kalder det dual career.
Læs mere

Sportsfysiologi

Sportsfysiologi er en central del af præstationsoptimering i elitesport. Læs om, hvordan du får det optimale udbytte af din træning, se video af træningsøvelser, og meget mere.
Læs mere

Sportsernæring

Kost og væske er vigtige medspillere for en atlet. De rigtige valg kan afkorte restitutionstiden, nedsætte risikoen for skader og forbedre koncentrationsevnen.
Læs mere

Sportspsykologi

Præstationer hænger tæt sammen med tanker og følelser. Sportspsykologien giver dig mentale redskaber til at optimere i medgang og håndtere og overvinde modgang.
Læs mere
T-D

Sportsmedicin

Du kan gøre en række ting for at undgå og forebygge skader og for at forebygge og behandle infektioner og virus mm., som alt sammen kan have negativ effekt på din træning og præstationsevne.
Læs mere

Restitution

Planlægning, gentagelse og fokus. Restitution er en vigtig komponent i at sikre fremskridt i træningen og optimal præstationsevne.
Læs mere

Teknologi

Optimering af materialer, udstyr & teknologi kan give afgørende marginaler inden for eliteidræt.
Læs mere

Biomekanik

Identificering af bevægelsesmæssige styrker og svagheder samt tryk- og muskelbelastninger med henblik på at optimere teknik.
Læs mere

Præstationsanalyse

Video- og dataanalyse i træning og konkurrence der genererer læring og hjælper til bedre beslutningstagning og optimering af taktik.
Læs mere

Elitesupport

Du kan som Team Danmark-indplaceret atlet eller træner indberette uacceptabel adfærd, som kan være i strid med konkurrenceidrættens etiske kodeks. Din henvendelse vil blive behandlet af Anti Doping Danmark for at sikre uafhængighed af Team Danmark og forbund.
Læs mere

Team Danmark og dig

Her finder du praktiske oplysninger om, hvordan Team Danmark kan hjælpe dig som atlet.
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsmail