Præstationer hænger tæt sammen med tanker og følelser. Sportspsykologien giver dig mentale redskaber til at optimere i medgang og håndtere og overvinde modgang.

T-D

Mindfulness

Mindfulness hjælper dig til at være fuldt ud til stede i den forestående opgave, så du kan performe optimalt. Her finder du en række mindfulness-øvelser af forskellig karakter fra træning af åndedrættet til sportsspecifikke visualiseringer.
Læs mere

Sportspsykologiske netværk

Team Danmark har etableret et netværk af eksterne sportspsykologiske konsulenter, som kan supplere Team Danmarks sportspsykologiske konsulenter.
Læs mere

Sportspsykologisk filosofi

Bliv mentalt rustet til at levere verdensklassepræstationer. Læs om Team Danmarks sportspsykologiske metoder og den filosofi, der ligger bag.
Læs mere

Sportspsykologisk model

En række faktorer skal spille sammen, hvis du skal præstere optimalt. Modellen beskriver niveauer, lag og temaer i det sportspsykologiske arbejde.
Læs mere

Sportspsykologisk teammodel

Præstationsoptimering af teams handler både om præstationen, kulturen og trivslen på holdet.
Læs mere

Model for mental sundhed

Elitesport handler om mere end at vinde eller tabe. Derfor er det vigtigt, at trænere, ledere, forældre og andre betydningsfulde aktører i sportens verden er bevidste om, hvilken rolle de spiller for udviklingen af mentalt sunde atleter.
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsmail