Om os

Team Danmark kæmper for de danske atleter, så de kan kæmpe for Danmark.

T-D

Vision og mission

Team Danmark formål er at skabe de bedst mulige vilkår for dansk eliteidræt og for de enkelte atleter. Læs om Team Danmarks vision og mission og de værdier, vi arbejder efter.
Læs mere

Medarbejdere

Vi arbejder hver dag for at skabe optimale rammer for at danske atleter kan levere internationale topresultater.
Læs mere

Organisation

Vi er en passioneret, topmotiveret, effektiv og talentfuld organisation som er drevet af værdibaseret ledelse med det formål at skabe de bedst mulige rammer for eliteatleter i Danmark.
Læs mere

Bestyrelse

Bestyrelsen består af otte medlemmer, hvoraf de fire udpeges af Kulturministeren, herunder formanden. De sidste fire medlemmer udpeges af Danmarks Idrætsforbund.
Læs mere her
T-D

Støttekoncept

Team Danmarks strategi og støttekoncept 2022-2024 for dansk eliteidræt beskriver samarbejdsformer og kriterier for at indgå et samarbejde mellem forbund under Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark.
Læs mere

Forbund og atleter

Se oversigt over de forbund, Team Danmark har en samarbejdsaftale med, og de atleter, som er indplaceret i Team Danmarks bruttogruppe.
Læs mere

Forskning

Team Danmark støtter eliten inden for forskningen såvel som idrætten.
Læs mere

Kompetenceudvikling

Sportschefer og landstrænere er afgørende for at sikre træningsmiljøer af højeste kvalitet, og Team Danmark arbejder derfor for at styrke deres faglige niveau og kompetencer.
Læs mere

Kommerciel

DIF & Team Danmark Kommerciel er idrættens kommercielle afdeling. Sammen med dansk erhvervsliv indgår vi partnerskaber, der er med til at styrke både bredde- og eliteidrætten.
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsmail