Team Danmark arbejder for at sikre gode og fleksible vilkår for talenter og eliteatleter under uddannelse. Vi kalder det dual career.

T-D

Gymnasial ungdomsuddannelse

Som eliteatlet har du mulighed for øget fleksibilitet og eventuelt en forlængelse af studietiden, når du går på en gymnasial ungdomsuddannelse.
Læs mere

Erhvervsuddannelse

Der findes flere tilbud, som gør det lettere at kombinere erhvervsuddannelse og elitesport, og en række virksomheder, som tilbyder elitesportsvenlige praktikforhold.
Læs mere

Videregående uddannelse

Team Danmark samarbejder med flere uddannelsesinstitutioner for at sikre den fornødne fleksibilitet til at kombinere videregående uddannelse og elitesport.
Læs mere

Uddannelsespartnere

Team Danmarks uddannelsespartnere har en bred vifte af tilbud til elitesportselever og er med til at sikre fleksibilitet til at kombinere sport og uddannelse.
Læs mere

Karriere

Mange virksomheder er klar til at være fleksible, når de har en eliteatlet ansat. Eliteatleter er vindertyper, som er disciplinerede, engagerede og målrettede og værd at investere i.
Læs mere

Folkeskole

Team Danmark samarbejder med Elitekommuner fordelt over hele landet om at styrke talentarbejdet i dansk eliteidræt. Elitekommunerne er vigtige medspillere i den lokale talentudvikling og tilbyder bl.a. idrætsskoler.
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsmail