Programmer og inspiration til øvelser, der udvikler en bedre kropsforståelse, bevægeevne og styrke. Dette danner grundlag for en fysisk base, der nedsætter skadesrisikoen og kan forbedre den fysiske præstationsevne i atletens givne sport.

T-D

Programmer 7. klasse

Programmer og inspiration til øvelser der udvikler kropsforståelse, bevægeevne og styrke. På dette trin udvikles basal balance, styrke og koordination, som danner fundamentet for den videre progression.
Se mere

Programmer 8. klasse

Programmer og inspiration til øvelser der udvikler kropsforståelse, bevægeevne og styrke. Som andet trin i rækkefølgen er der stillet større krav til balance, styrke og koordination.
Se mere

Programmer 9. klasse

Programmer og inspiration til øvelser, der nedsætter skadesrisikoen og kan forbedre den fysiske præstationsevne i atletens givne sport. Som sidste trin i rækkefølgen er der stillet større krav til balance, styrke og koordination.
Se mere

Store løft

Fire basis styrkeøvelser, som giver god grundstyrke og er relevante for stort set alle atleter. De fire øvelser kan bruges som et kort grundstyrkeprogram.
Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsmail