Som Team Danmark-Aspirant får du fleksible muligheder for at kombinere ungdomsuddannelse og elitesport og forfølge drømmen om at udvikle dig til verdensklasseatlet. 

Som Team Danmark-Aspirant er du udvalgt af dit forbund og Team Danmark som et talent, der skal tilbydes nogle muligheder, der gør det lettere at forfølge drømmen om at udvikle dig til verdensklasseatlet. 

Som Team Danmark-Aspirant får du:

 

Inspiration til hverdagen som ung atlet

Tips og tricks fra Team Danmarks eksperter, som du kan bruge i din træning og i din hverdag.

Atletens rejse

Som Team Danmark-Aspirant er du kun lige begyndt på din udvikling som atlet. Næste skridt på atletens rejse er at blive indplaceret som Team Danmark-atlet. De cirka 1000 Team Danmark-atleter er opdelt i tre niveauer:

  • Bruttogruppeatleter
  • Eliteatleter
  • Verdensklasseatleter

Niveauerne danner grundlag for, hvordan vi i Team Danmark prioriterer vores hjælp og støtte til atleterne.  For at blive Team Danmark-atlet skal du først og fremmest være en del af dit forbunds Team Danmark-satsning. Forbundet indstiller atleter som Team Danmark-atleter, og hvis Team Danmark godkender, indplaceres atleterne på de tre niveauer ud fra kriterierne i Team Danmarks Støttekoncept. Team Danmarks direkte ekspertsupport er forbeholdt elite- og verdensklasseatleter.

Vil du vide mere om, hvad der skal til for, at du kan tage skridtet fra Team Danmark-Aspirant til Team Danmark-atlet, skal du tale med din træner og evt. med sportschefen/elitechefen i dit forbund.

Sociale medier

Følg Team Danmark

Yderligere
oplysninger

Kontakt

Links

  • Inspiration

    Prøv Team Danmarks energiberegner, mindfulness-øvelser og få tips og tricks til din træning og hverdag som ung atlet.

  • "Team Danmark-Aspirant"

    Som Team Danmark-Aspirant får du fleksible muligheder for at kombinere ungdomsuddannelse og elitesport og forfølge drømmen om at udvikle dig til verdensklasseatlet.

Tilmeld dig vores nyhedsmail