Mængden af tilgængelige data i eliteidræt er steget eksponentielt de seneste år, og i Team Danmark leder vi altid efter nye konkurrenceparametre, der kan optimeres. Derfor søger vi en studerende der kan bidrage til indsamling og analyse af kvantitative data til fordel for dansk eliteidræt. Stillingen er på 15 timer ugentligt.

03. juni 2024

Team Danmark søger en studentermedhjælper, der kan understøtte det dataanalytiske område og indgå som en del af faggruppen Sportsanalyse & Teknologi. Gruppen består af en dataanalytiker, en datamanager, en præstationsanalytiker og en præstationsingeniør. Dine primære opgaver vil være kontinuerligt udvikling og vedligehold af vores resultatdatabase i samarbejde med datamanageren og dataanalytikeren.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Være med til at udvikle dataopsamlingsmodeller. Mange af de forbund, vi samarbejder med, har ikke direkte adgang til struktureret data, og derfor skal vi ofte selv indhente data fra offentligt tilgængelige hjemmesider eller API’er.
 • Opdatering af resultatdatabase vha. web scraping eller manuel indtastning.
 • Udvikling af prediktionsmodeller inden for sportsdiscipliner.
 • Bidrage til sportsspecifikke analyser og rapporter til forbund eller intern brug.
 • Annotering af data. I nogle sportsgrene er vi selv nødt til at opsamle data, og der kan derfor være tidspunkter, hvor du skal hjælpe med annotering af data.

Du skal være i gang med en relevant videregående uddannelse og have minimum 1,5 år tilbage. Du skal desuden besidde så mange som muligt af nedenstående kvalifikationer:

 • Programmeringsegenskaber i Python, herunder web scraping og automation
 • Kendskab til databaseopbygning
 • Datavisualisering eller Data Storytelling
 • Evne til at arbejde selvstændigt, struktureret og tværfagligt

Beskriv i din ansøgning, hvordan din interesse for eliteidræt og din nysgerrighed kan bidrage til vores afdeling. Fortæl om dig selv og sæt gerne nogle ord på, hvilke idrætsgrene du interesserer dig for og i hvilket omfang. Hvis du har nogle særlige interesser inden for dataanalyse, må du også meget gerne beskrive dem.

Ansættelsesvilkår

Der er tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstiden er 15 timer om ugen. Der er mulighed for fleksibilitet omkring eksamensperioder. Arbejdssted er Idrættens Hus i Brøndby.

Kontaktinfo og ansøgningsfrist

Du kan få nærmere oplysninger om stillingen hos Dataanalytiker Kristian Hamburger Holm på tlf. 21 38 35 33 eller mail [email protected].

Ansøgningen sendes i en samlet PDF til [email protected]. Vi afholder samtaler løbende.

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Link

 • Sportsanalyse & Teknologi

  Team Danmarks eksperter i biomekanik, præstationsanalyse, data og teknologi hjælper med præstationsoptimering i træning og konkurrence.

Tilmeld dig vores nyhedsmail