Vær med til at fortælle og formidle de inspirerende historier om vejen til verdensklasse og til at bringe danskerne endnu tættere på de danske atleter.

06. marts 2023

Team Danmark søger en kommunikationskonsulent til et barselsvikariat, der kan være med til at formidle de mange fantastiske historier, der gemmer sig i elitesporten. Vikariatet løber fra 1. maj 2023 til 1. maj 2024.

I et år frem mod OL i Paris får vi særdeles travlt, og du får en central rolle i at få de mange gode historier ud at leve på sociale medier.

Du skal have stærke journalistiske og digitale kompetencer. Vores, atleternes og forbundenes verden er fuld af gode historier, der fortjener at blive fortalt, så du skal have en veludviklet sans for at opstøve dem og få dem ud over rampen i vores kanaler. Det kan være som artikler, video, grafikker osv.

I Team Danmark sætter vi altid barren højt, og vi søger derfor en kreativ kommunikatør med stor visuel forståelse.

Som en del af et mindre kommunikationsteam kommer du til at løse mange forskellige opgaver og ofte også i højt tempo. Du får frihed og ansvar til at drive og løse opgaver, der kræver stor selvstændighed, ligesom du også kommer til at arbejde tæt sammen med såvel kolleger i kommunikationsteamet som fageksperter og eksterne samarbejdspartnere.

Vi søger en kommunikationskonsulent, der kommer med: 

 • En relevant videregående uddannelse – f.eks. journalist, cand.public. eller cand.comm.
 • Skarpe journalistiske færdigheder
 • Et stort kendskab til sociale medier
 • Gode grafiske og visuelle kompetencer
 • Analytisk sans og strategisk forståelse
 • Stærk interesse for eliteidræt og stor samfundsforståelse
 • Gåpåmod, nysgerrighed og et positivt mindset

Team Danmarks medarbejdere er nogle af landets førende eksperter inden for eliteidræt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med fagprofessionelle, som er passionerede omkring deres arbejde.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • Producere historier, versionere og målrette dem til Team Danmarks kanaler
 • Være drivkraft i Team Danmarks engagement på sociale medier
 • Udvikle Team Danmarks kommunikation med vores samarbejdspartnere, herunder bl.a. forbund, atleter, Elitekommuner og uddannelsespartnere

 

Kontaktinfo og ansøgningsfrist

Du er velkommen til at kontakte kommunikationschef Christian Blomgreen på tlf. 2683 0724, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning sendes til [email protected] senest fredag den 24. marts kl. 12.00.


Vi afholder samtaler den 28. marts, og en eventuel 2. rundesamtale afholdes den 30. marts.

Løn og tiltrædelse

Vi er klar til at byde dig velkommen den 1. maj 2023. Stillingen er fuldtid og lønnen er efter kvalifikationer. Arbejdssted er Idrættens Hus i Brøndby.

Om Team Danmark

Team Danmark er en offentlig selvejende institution under Kulturministeriet, som varetager den overordnede koordinering og udvikling af dansk eliteidræt på en social og samfundsmæssig forsvarlig måde.

Derfor arbejder Team Danmark på at forbedre rammer og vilkår i bl.a. uddannelsessystemet, og vi arbejder hver dag tæt sammen med specialforbund, landstrænere og atleter om at skabe store danske præstationer på alverdens sportsarener.

Læs mere her

Kommunikation

Kontakt

Links

 • Nyhedsarkiv

  Her kan du læse de seneste nyheder fra Team Danmark om vores arbejde med at udvikle dansk eliteidræt.

 • Få nyheder fra Team Danmark

  Få seneste nyt om, hvordan vi udvikler dansk eliteidræt og hjælper de danske atleter på vejen til verdensklasse.

Tilmeld dig vores nyhedsmail