I en travl hverdag som eliteatlet, skal der være styr på økonomien, så man trygt kan koncentrere sig om sin sport. Derfor hjælper Team Danmark i samarbejde med Elverdam Advokater atleterne med skat og sport.

28. februar 2023

Hvilke indtægter er skattepligtige? Hvad kan man trække fra? Hvornår skal man oprette en sportspension? Hvad betyder det for min SU? Som atlet er der nok at se til i hverdagen, og økonomi er derfor også et vigtigt element i bestræbelserne på at nå til tops.

”Skat og sport er nok ikke det, man som atlet ønsker at bruge for meget af sin tid på. Men rigtig mange atleter har indtægter relateret til deres sport, selvom de ikke er professionelle, og hvis man ikke har styr på skattereglerne, kan man risikere at få en ekstraregning eller modsat at gå glip af et fradrag, man er berettiget til. Det kan betyde meget for en atlet, som ofte har en presset økonomi.”
Kristoffer Nimb Finance Business partner i Team Danmark

Team Danmark holder i april informationsmøder om skat og sport i samarbejde med sportsadvokaterne Elverdam advokater. Her kan atleter få en letforståelig indføring i regler og muligheder samt stille spørgsmål vedrørende økonomien som elitesportsudøver.

Derudover udgiver Team Danmark vejledningen Skat og Sport, hvor man kan finde oplysninger om, hvordan sportsrelaterede indtægter beskattes. Vejledningen er netop udgivet i en ny og 5. version opdateret i forhold til de nyeste regler.

Vejledningen Skat og Sport henvender sig til atleter, der ikke er lønmodtagere i en klub, og som ikke driver erhvervsmæssig virksomhed med idræt som erhverv. Vejledningen er skrevet af sportsadvokaterne Charlotte Vinding Christensen og Jakob Juul Christensen fra Elverdam Advokater og udgives af Team Danmark.

Læs den nye og opdaterede udgave af Skat og Sport her

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Links

  • Skat og Sport

    Team Danmark og DIFs skattevejledning til atleter udarbejdet i samarbejde med Elverdam Advokater.

Tilmeld dig vores nyhedsmail