Team Danmark og Capio Privathospital indgår samarbejdsaftale, der giver atleter hurtig adgang til skanninger og behandling på Capios hospitaler over hele landet.

08. februar 2023

For eliteatleter er kroppen et vigtigt ”arbejdsredskab” i en karriere, der sammenlignet med de fleste andre har en tidligere udløbsdato. Derfor kan skader have store konsekvenser for en atlets sportskarriere, og hurtig adgang til diagnose og behandling er afgørende for, at atleten kan vende hurtigt og sikkert tilbage til træning og konkurrence, hvis uheldet er ude.

”Skader er desværre noget, der følger med i en eliteidrætskarriere, selvom vi sammen med forbund og atleter arbejder for at minimere risikoen.  Med det nye samarbejde med Capio får vi endnu bedre muligheder for at hjælpe atleter, når en skade indtræffer. Capio har hospitaler over hele landet og tilbyder en bred vifte af blandt andet behandlinger og skanninger, hvilket vil give mulighed for lettere og hurtigere at give en diagnose og iværksætte en behandlingsplan,” siger Lars Balle Christensen, der er sportsdirektør i Team Danmark.

Billeddiagnostiske ydelser som blandt andet MR- CT- UL- og Dexascanninger er ofte afgørende for, at man kan sætte ind med den rette behandling af en sportsskade, og for en atlet kan ventetid have stor betydning for skadesperiodens varighed, og hvor stor indvirkning skaden dermed får på atletens sportskarriere.

Også hos Capio er der stor tilfredshed med den nye aftale:

”Capio har ambitioner om at være sportsklubbers og idrætsforbunds første valg, når spillere og atleter skal have behandling for idrætsrelaterede skader. Vi ser samarbejdet med Team Danmark som en vigtig aftale, fordi vi deler ambitionen om at skabe de bedste vilkår for eliteidrætten i Danmark. Med aftalen styrker vi desuden vores position som en vigtig sundhedspartner for både elite- og breddesportsverden, som vi hjælper med hurtig, effektiv og højt specialiseret behandling,” udtaler virksomhedsansvarlig læge hos Capio, Søren Kjeldsen

Den nye samarbejdsaftale mellem Team Danmark og Capio erstatter den aftale Team Danmark hidtil har haft med Gildhøj Privathospital, idet Gildhøj Privathospital nu er en del af Capio.

Gildhøj Privathospital har igennem en lang årrække samarbejdet med Team Danmark om at give atleter mulighed for hurtig adgang til blandt andet diagnostiske undersøgelser til stor gavn for de enkelte atleter og for dansk eliteidræt. Dette samarbejde videreføres og udbygges altså nu med den nye aftale mellem Team Danmark og Capio.

Fakta

Aftalen mellem Team Danmark og Capio A/S har til formål at sikre atleter hurtig adgang til behandlinger og billeddiagnostiske ydelser, herunder blandt andet MR- CT- UL- og Dexascanninger på Capios landsdækkende hospitaler.

Capio tilbyder ydelserne på alle Capios hospitaler i Danmark: Capio Aarhus, Capio Viborg, Capio Aalborg, Capio Odense, Capio Gildhøj (Brøndby) og Capio Hellerup.

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Tilmeld dig vores nyhedsmail