Team Danmark er stolte over at uddele prisen som ’Årets træner 2023’. Prisen hylder de trænere, der står bag atleterne og dedikerer tid og evner til at hjælpe dem frem til sportslig succes. Uden dygtige trænere, ingen store resultater.

18. december 2023

Igen I år har de danske atleter givet os store oplevelser og fået os ud på kanten af sofaen. Nye talenter har vist, hvad vi kan forvente i de kommende år, men også etablerede navne er blomstret op igen og spillet sig til medaljer ved store mesterskaber. Uanset om det handler om at forblive på toppen og finde måder, hvorpå man kan forbedre sig for at blive, eller det handler om at være talentet, der søger efter gennembruddet, så kræver det et enormt stykke arbejde af hele holdet bag atleten. Og helt centralt for det arbejde står trænerne.

De tre nominerede til Team Danmarks trænerpris 2023 er:

  • Nikolaj Jacobsen, landstræner i herrelandsholdet i håndbold
  • Casper Jørgensen, landstræner i banecykling
  • Thomas Stavngaard, landstræner i badminton – herredouble
”Vi er stolte over at kunne hylde de mennesker, der står bag atleterne. De dygtige trænere, som vi har her i Danmark, der hver dag kæmper for at de danske talenter og stjerner kan opnå deres fulde potentialer og bringe medaljer og hæder hjem. En god træner inspirerer og favner den enkelte atlet, for vejen til de store resultater er hård og lang og sjældent opnås hæderen alene. Derfor er det igen tid til at trække trænerne frem i rampelyset og anerkende dem for de toppræstationer, de har leveret i løbet af året.”
Lars Balle Christensen Sportsdirektør, Team Danmark

Sportschefer, atleter og Team Danmark-medarbejdere har haft muligheden for at indstille kandidater. I alt er 14 trænere blevet indstillet til prisen, og trænere fra vidt forskellige sportsgrene er repræsenteret blandt de indstillede. Den bruttoliste er nu blevet skåret ned til tre nominerede.

...

Team Danmarks trænerpris uddeles d. 6. januar ved årets sportsgalla Sport 2023, som afholdes i Jyske Bank Boxen og kan ses live på DR1.

Tilmeld dig vores nyhedsmail