Team Danmark søger en medarbejder til faggruppen Sportsanalyse og teknologi, der kan være med til at videreudvikle eliteidrætten i Danmark og gøre Team Danmark til en endnu stærkere samarbejdspartner for specialforbund og eliteatleter.

01. august 2022

Download in English here

...

Vi søger en profil, som skal styrke et eller flere af vores ekspertområder i faggruppen Sportsanalyse og teknologi. Gruppen består i dag af en præstationsanalytiker, en præstationsingeniør og en biomekaniker, som du vil indgå i et tæt samarbejde med, ligesom du vil indgå i tværfagligt samarbejde med vores øvrige faggrupper: Sportsfysiologi, Sportspsykologi, Sportsernæring, Sportsmedicin og Sportsmanagers.

Faggruppen Sportsanalyse og teknologi dækker forskelligartede arbejdsområder og spænder over flere fagområder. Du skal derfor have mod på at sætte dig ind i nye fagområder og metoder. Eksempler på arbejdsopgaver kan f.eks. være:

 • At udvikle nye analyseredskaber i samarbejde med et forbund. Vores arbejdsopgaver tager altid udgangspunkt i hvilke udviklingspotentialer, der eksisterer i de enkelte forbund eller for den enkelte atlet. Du skal derfor synes, at det er motiverende at arbejde på projekter gennem hele processen fra ide til eksekvering og implementering.
 • At teste eller implementere nye metoder eller teknologier fra vores eksterne samarbejdspartnere. Gennem samarbejdsaftaler jagter vi de små teknologiske eller analytiske forbedringer, der kan være afgørende for forbund og atleter. Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig og videbegærlig i forhold til den teknologiske udvikling inden for eliteidræt.
 • Generel udvikling af nye analytiske tilgange, som hjælper forbundene med at få større forståelse af tekniske og taktiske perspektiver. Det kan både indbefatte tidstunge dataopsamlingsopgaver i samarbejde med forbund og udvikling af nye analytiske værktøjer.
 • At være faglig sparringspartner for sportschefer og landstrænere og derigennem være med til at implementere nyeste viden i træningsmiljøerne.

 

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer og kompetencer:

 • Relevant faglig og uddannelsesmæssig baggrund minimum på kandidatniveau.
 • Arbejdsmæssig erfaring inden for biomekanik, præstationsanalyse, ingeniørvidenskab eller anden relevant naturvidenskabelig baggrund.
 • Programmeringskendskab til fx Python.
 • Personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner.
 • Gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner.
 • Evne til at arbejde selvstændigt, struktureret og tværfagligt.

 

Fortæl os gerne i din ansøgning, hvordan du kan bidrage til faggruppen Sportsanalyse og teknologi, og hvordan du kan gøre en forskel for dansk eliteidræt.

 

Kontaktinfo og ansøgningsfrist

Du kan få nærmere oplysninger om stillingen hos faglig leder Hanne Bloch på tlf. 51900092 eller mail [email protected].

Ansøgning sendes i en samlet PDF til [email protected] senest 31. august 2022, kl. 12:00.

 

Løn og tiltrædelse

Vi er klar til at byde dig velkommen d. 1. november 2022. Stillingen er på fuld tid og løn er efter kvalifikationer. Arbejdssted er Idrættens Hus i Brøndby.

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Links

 • Teknologi

  Optimering af materialer, udstyr & teknologi kan give afgørende marginaler inden for eliteidræt.

 • Biomekanik

  Identificering af bevægelsesmæssige styrker og svagheder samt tryk- og muskelbelastninger med henblik på at optimere teknik.

 • Præstationsanalyse

  Video- og dataanalyse i træning og konkurrence der genererer læring og hjælper til bedre beslutningstagning og optimering af taktik.

Tilmeld dig vores nyhedsmail