I juni måned stopper Niels Nygaard efter 14 år som formand for DIF. Omtrent samtidig overtager han en anden vigtig formandspost i dansk sport. Han bliver nemlig formand for DIF og Team Danmarks kommercielle selskab Sport One Danmark pr. 1. maj 2021.

30. marts 2021

I forbindelse med, at Niels Nygaard bliver ny formand for Sport One Danmark, er Anne Stig Christensen (adm. Direktør i TV2), Susanne Mørch Koch (adm. Direktør Tivoli A/S) og Jesper Nygård (adm. Direktør for Realdania) blevet udpeget som nye bestyrelsesmedlemmer. Ud træder den tidligere formand for Sport One Danmark, Alfred Josefsen samt bestyrelsesmedlem Kenneth Codam.

Kommunikationsrådgiver Sune Bang fortsætter som bestyrelsesmedlem.

Endeligt består bestyrelsen af direktørerne fra DIF og Team Danmark.

Flotte resultater de sidste 8 år

Bestyrelsen for Sport One Danmark har igennem de sidste 8 år lykkedes med at fordoble værdien af de kommercielle partnerskaber omkring De Olympiske Lege.

Formand for Team Danmark, Lars Krarup:

’Det har en stor betydning for dansk sport, at vi udvikler stærke partnerskaber med dansk erhvervsliv. For 8 år siden lagde bestyrelsen en ny strategi sammen med ledelsen for Sport One, som har været succesfuld. Faktisk er indtjeningen fordoblet. Det er penge, som går til både bredde- og eliteidrætten, så jeg vil gerne takke den tidligere bestyrelse for det kæmpe arbejde, som er gjort.’

Nuværende formand for DIF og kommende formand for Sport One Danmark, Niels Nygaard:

’ Der er de sidste 8 år skabt et stærkt fundament for Sport One Danmark. I efteråret 2020 ansatte Sport One Danmark, Didrik Fjeldstad som ny direktør. Didrik har siddet på den anden side af bordet hos både Carlsberg og SAS i mange år, og bringer en stor erhvervserfaring ind i Sport One Danmark. Så vi er nu klar til at tage næste skridt og udvikle endnu flere indtægtskilder og partnerskaber med dansk erhvervsliv. Jeg ser frem til arbejdet med et Sport One Danmark i topform! ’

Om Sport One Danmark

Sport One Danmark P/S er et kommercielt selskab, der er ejet ligeligt af Danmarks Idrætsforbund/ Danmarks Olympiske Komité (DIF) og Team Danmark (TD). Sport One Danmark har til formål at generere midler til ejerne gennem forvaltning af rettigheder fra ejerne DIF og Team Danmark. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail