Har du lyst til et spændende og udfordrende job i Team Danmark, hvor vi mangler en Finance Business Partner, som kan sit håndværk – fra finance business partner til færdigt årsregnskab.

09. juli 2021

Team Danmark søger en Finance Business Partner til at varetage økonomifunktionen, udarbejde og implementere værktøjer samt koordinere de outsourcede regnskabsfunktioner i dagligdagen. Du bliver ansat i en nyoprettet økonomifunktion i Team Danmark og kommer til at indgå aktivt i en uformel og professionel organisation med bankende sportshjerte og korte beslutningsveje.

Stillingen

Med direkte reference til direktøren får du ansvaret for Team Danmarks økonomi- og regnskabsfunktion. I dagligdagen fungerer du som sparringspartner for direktøren og direktionen. Du er ansvarlig for at sikre, at der er styr på relevante økonomiske data – herunder styring og opfølgning på Team Danmarks økonomi lige fra bogføring og debitorhåndtering til rapportering og analyser til direktøren samt bestyrelsen.

Opgaver og ansvarsområder

Jobbet indeholder en bred vifte af opgaver, så som:

 • Regnskabsaflæggelse og rapportering på måneds-, kvartals- og årsbasis.
 • Udarbejdelse og opfølgning på budget/estimat.
 • Controlling og kvalitetssikring.
 • SKAT, moms og forberedelse af revision.
 • Andre ad hoc-opgaver.
 • Sikre styring af outsourcede opgaver (i samarbejde med partner) - herunder:
  • Løn- og pensionsforhold.
  • Debitor- og kreditorhåndtering herunder bogføring, betaling og opfølgning.
  • Registrering af ferie og feriefridage.

Udover de regnskabsmæssige opgaver vil der grundet stillingens karakter ligeledes være rig mulighed for analyse- og udviklingsopgaver i tæt samarbejde med direktøren og direktionen, ligesom du som Finance Business Partner får til opgave at opbygge målrettede og relevante styringsværktøjer i Team Danmark.

Dine kompetencer og erfaring:

 • Vi forventer, at du har minimum 5 års erfaring inden for ovenstående ansvarsområder.
 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi så som merc., Cand.oecon, HD(R), HA eller anden relevant uddannelse.
 • Erfaring med systemer og digitale værktøjer, som kan understøtte økonomifunktionen.
 • Analytisk stærk med interesse for at arbejde med regnskab og økonomistyring.

 

Kontaktinfo og ansøgningsfrist:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Peter Fabrin på mobil 20467722.

Ansøgning sendes til [email protected] senest den 30. august 2021.

 

Ansøgning, billede og relevante bilag bedes sendt i en samlet PDF.

 

Løn og tiltrædelse:

Vi er klar til at byde dig velkommen så hurtigt som muligt. Stillingen er på fuld tid, og løn er efter kvalifikationer. Arbejdsstedet er Team Danmark, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.

 ..,

Download opslag som pdf

Om Team Danmark

Team Danmark er en offentlig selvejende institution under Kulturministeriet, som varetager den overordnede koordinering og udvikling af dansk eliteidræt på en social og samfundsmæssig forsvarlig måde.

Derfor arbejder Team Danmark på at forbedre rammer og vilkår i bl.a. uddannelsessystemet, og vi arbejder hver dag tæt sammen med specialforbund, landstrænere og atleter om at skabe store danske præstationer på alverdens sportsarener.

Læs mere her

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Link

 • Om Team Danmark

  Team Danmark arbejder for at give danske atleter bedst mulige rammer og vilkår for, at de kan udleve deres potentiale og præstere på højeste internationale niveau. Vi optimerer hele vejen rundt om atleten - både på og uden for banen.

Tilmeld dig vores nyhedsmail