Lone Hansen fratræder sin stilling som direktør den 26. februar. Bestyrelsen går nu i gang med at finde en ny topledelse til Team Danmark.

26. januar 2021

Efter seks år i spidsen for Team Danmark fratræder Lone Hansen med udgangen af februar sin stilling som direktør for eliteidrætsorganisationen. Lone Hansen udtaler:

”Det har været en meget spændende men også krævende rejse sammen med dansk eliteidræt. Det er en verden som består af meget passionerede og dygtige mennesker, som elsker det, de laver. Nu er tiden kommet til at give stafetten videre til en ny ledelse, der kan tage fat med friske kræfter. Efter aftale med formanden, står jeg de kommende uger til rådighed, og jeg ønsker naturligvis, at overleveringen af mine arbejdsopgaver forløber så smidigt som muligt. Nu vil jeg bruge den kommende tid på at lade batterierne op igen, og så ser jeg frem til at tage fat på et nyt kapitel i mit arbejdsliv,” siger Lone Hansen.

Team Danmarks bestyrelsesformand, Lars Krarup, takker Lone Hansen for indsatsen for dansk eliteidræt.

”På bestyrelsens vegne vil jeg gerne sige tak for indsatsen gennem de seneste seks år til Lone Hansen. Danske atleter er med til at samle hele Danmark og skaber stolthed og glæde med store præstationer i rødt og hvidt. Derfor står vi overfor et stort og vigtigt arbejde med at sikre en positiv udvikling af eliteidrætten de kommende år, og vi går nu i gang med at finde en ny topledelse til en af de mest spændende og attraktive stillinger i dansk idræt,” siger han.

Hvis Covid-19-restriktionerne tillader det, vil der den 26. februar kl. 12 blive afholdt en afskedsreception for Lone Hansen. Information herom vil tilgå senere.

Stedfortrædende direktør, Per Boldt Jørgensen, varetager den daglige ledelse af Team Danmark indtil en ny ledelse er på plads.

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Tilmeld dig vores nyhedsmail