Team Danmark og Salling Group uddeler i fællesskab prisen som årets træner. De tre nominerede er landstræner i håndbold Nikolaj Jacobsen, landstræner i parataekwondo Bjarne Johansen og landstræner i banecykling, Casper Jørgensen.

20. december 2021

2021 har været et storslået dansk sportsår, hvor de danske sportsstjerner har leveret imponerende præstationer. Men når vi hylder de store sportspræstationer, så må vi ikke glemme at hylde personen på sidelinjen. For bag enhver dygtig atlet står en dygtig træner.

Her er de tre nominerede til Team Danmark og Salling Groups trænerpris 2021:

  • Nikolaj Jacobsen, landstræner for herrelandsholdet i håndbold
  • Bjarne Johansen, landstræner i parataekwondo
  • Casper Jørgensen, landstræner i banecykling
”Det kræver lige så meget dedikation, passion og vilje at opnå de store sportslige succeser, når man står på sidelinjen. Det er trænerens fornemmeste opgave at lede, guide og inspirere. For når atleten gennemgår op- og nedture, så er det trænerens opgave at finde en vej igennem det og hele tiden have øjet på målet. Derfor er trænerarbejdet så vigtigt for dansk elitesport og et arbejde, som er værd at hylde.”
Peter Fabrin Direktør, Team Danmark

Sportschefer, atleter og Team Danmark-medarbejdere har haft muligheden for at indstille kandidater. I alt er 18 trænere blevet indstillet til prisen, og trænere fra vidt forskellige sportsgrene er repræsenteret blandt de indstillede. Den bruttoliste er nu blevet skåret ned til tre nominerede.

Hos Salling Group er man stolte over at stå bag prisen:

”Det er, når vi står sammen, at vi kan udrette noget virkeligt stort i Danmark. Når vi driver hinanden frem, deler vores erfaringer og giver alt, hvad vi har for, at andre kan vinde. Som mangeårig partner til Team Danmark er vi i Salling Group stolte af også at støtte de trænere, som er helt afgørende for dansk eliteidræts succes. Årets nominerede til trænerprisen er fremragende eksempler på, at der bag vores atleters toppræstationer også står trænere af højeste internationale kaliber,” siger Per Bank, administrerende direktør i Salling Group.

Fakta

Dommerkomité:

Lars Krarup – Formand, Team Danmark
Peter Fabrin – Adm. Direktør, Team Danmark
Per Bank – Adm. Direktør, Salling Group
Henrik Them – Atletrepræsentant, aktivkomiteen
Morten Mølholm – Direktør, Danmarks Idrætsforbund

 

Tidligere vindere:

Team Danmark og Salling Group har i mange år samarbejdet om at uddele prisen. Tidligere hed den Team Danmark og Salling Groups Talentpris og i 2019 skiftede den navn til Team Danmark og Salling Groups Trænerpris. De to seneste vindere var:

2020: Kenneth Jonassen, badminton
2019: Casper Jørgensen, banecykling

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Tilmeld dig vores nyhedsmail