Team Danmarks ernæringsfaglige team søger fagpersoner med kompetencer og erfaring inden for sportsernæring til vores eksterne netværk. Netværket er et forum, hvor vi kan dele viden og inspirere samt sparre med fagligt kvalificerede kolleger.

08. september 2020

Dette er ikke et jobopslag. Medlemskab af Team Danmarks ernæringsfaglige netværk er frivilligt og ulønnet.

Som medlem af vores faglige netværk vil du blive indbudt til netværksmøder med sparring og faglige oplæg. Ligeledes vil vi kunne tilbyde enkelte medlemmer at afholde kurser i basal sportsernæring, og atleter, som vi ikke kan tilbyde vejledning, kan henvises til medlemmer af netværket.

Vi ønsker, at netværket skal have et højt fagligt niveau, og herunder kan du se, hvilke kvalifikationer vi forventer, at netværkets medlemmer har.

 Formel uddannelse

 • Relevant ernæringsfaglig uddannelse på minimum bachelorniveau eller anden relevant videregående uddannelse – fx professionsbachelor i ernæring og sundhed eller klinisk diætist.
 • Relevant efteruddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende foretrækkes (er ikke et krav) – fx Human Ernæring eller Klinisk Ernæring.

 

Kompetencer og erhvervserfaring

Flere af følgende punkter bør være opfyldt (dokumenteret erfaring):

 • Teoretisk og praktisk erfaring inden for sportsernæring – herunder bl.a. en solid viden om ernæring og præstationsoptimering, restitutionsstrategier, strategier i forbindelse med ændring af kropskomposition samt kosttilskud og sportsprodukter.
 • Teoretisk og praktisk erfaring med væskestrategi, herunder bestemmelse af individuelle væsketab.
 • Viden om REM-S og spiseforstyrrelser.
 • Gode kommunikationsevner og erfaring med vejledning, undervisning og formidling.
 • Viden om og praktisk erfaring inden for arbejdet med unge eliteudøvere.
 • Teoretisk viden om måling af kropskomposition (særligt relevant ved varetagelse af individuel vejledning).

 

Personlige kvalifikationer

 • Personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner.
 • God skriftlig og mundtlig formuleringsevne.
 • Evnen til at arbejde selvstændigt.
 • God til at skabe tillidsfulde relationer.

 

Eventuelle spørgsmål rettes til nedenstående per mail.

Ønsker du at blive en del af Team Danmarks ernæringsfaglige netværk, skal du senest 8. oktober sende dit CV og maks. ½ side om dig selv til ernæringsfysiolog Cecilie Refsgaard på [email protected].

Vi vurderer alle ansøgninger på baggrund af erfaring og kvalifikationer, og du vil senest 1. november modtage svar på, om du bliver en del af Team Danmarks ernæringsfaglige netværk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Team Danmark

Team Danmark er en offentlig selvejende institution under Kulturministeriet, som varetager den overordnede koordinering og udvikling af dansk eliteidræt på en social og samfundsmæssig forsvarlig måde.

Derfor arbejder Team Danmark på at forbedre rammer og vilkår i bl.a. uddannelsessystemet, og vi arbejder hver dag tæt sammen med specialforbund, landstrænere og atleter om at skabe store danske præstationer på alverdens sportsarener.

Læs mere her

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Tilmeld dig vores nyhedsmail