I forlængelse af udmeldingen fra Statsministeren i går har Team Danmark her til morgen besluttet, at alle Team Danmark-medarbejdere som udgangspunkt arbejder hjemme de næste 2 uger. ”Det har store konsekvenser for rigtig mange af vores samarbejdspartnere - ikke mindst atleterne. Men vi befinder os i en situation, hvor alle må tage alle forholdsregler, vi kan, for at hjælpe,” siger Lone Hansen.

12. marts 2020

Dansk idræt er i gang med at lukke ned de kommende uger. Som ansvarlig for dansk eliteidræt bakker Team Danmark op om og følger de krav og anbefalinger, som myndighederne har udsendt. Også selvom det er nogle tiltag, som rammer danske atleter ekstremt hårdt.

”Det har naturligvis meget store konsekvenser for atleterne. Mange står midt i meget vigtige forberedelser til OL, PL og andre mesterskaber og arbejder derfor hele tiden tæt sammen med Team Danmark og Team Danmarks medarbejdere, men vi skal alle vise samfundshensyn og følge de retningslinjer som statsministeren og sundhedsmyndighederne beslutter. I respekt for eliteatleternes vilkår kommer vi til at være i tæt dialog med sportschefer og trænere den kommende tid om, hvordan vi bedst muligt hjælper atleterne i denne her situation. Vi har ikke alle svarene her og nu, men vi hjælper hinanden med i fællesskab at finde de bedste individuelle løsninger,” siger Lone Hansen, adm. direktør i Team Danmark.

En lang række af Team Danmarks medarbejdere har opgaver på diverse landsholds træningslejre, rejser til mesterskaber osv., men de kommende to uger er al rejseaktivitet indstillet, og alle Team Danmarks medarbejdere arbejder som udgangspunkt hjemmefra.

--

Yderligere oplysninger

Lone Hansen, adm. direktør, Team Danmark, tlf. 6038 2527

Praktiske tiltag

  • Aftalte møder og vejledninger foretages som udgangspunkt på skype eller telefon
  • Al unødig rejseaktivitet for Team Danmark-medarbejdere aflyses i de næste 14 dage - herunder medrejsende eksperter, der skal blive hjemme.
  • De sportsmedicinske klinikker i Brøndby og Aarhus lukker ned for almindelig fysioterapeutisk behandling og massage.
  • Igangværende uopsættelige forløb eller behandlinger af fx skader på individ niveau kan undtagelsesvist gennemføres efter aftale med Team Danmark.
  • Vores telefon for tidsbestilling vil fortsat være åben, men man kan ikke booke tider til behandling etc. for de næste 2 uger
  • Aktiviteter i vores grundtræningsfaciliteter (styrke og kredsløb) i Aarhus og Brøndby er kun for atleter og kan kun benyttes af atleter - efter aftale (max 10 personer tilstede). Kredsløbstræning udføres primært udendørs.

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail