Caroline Wozniacki har igen og igen sat Danmark på verdenskortet og skrevet dansk idrætshistorie. Hun fortjener en stor tak for alle oplevelserne på vegne af dansk eliteidræt, lyder det fra Team Danmark.

24. januar 2020

Det er en af de største danske idrætsstjerner nogensinde, der nu lægger tennisketcheren på hylden. Caroline Wozniacki har spillet sin sidste kamp nogensinde efter en blændende karriere, der har skabt overskrifter over hele verden.

Caroline er en superstjerne, og hun er i kategori med de allerstørste idrætspersonligheder Danmark nogensinde har fostret. Hun har skrevet dansk idrætshistorie ved at vinde en Grand Slam og ligge nummer 1 på verdensranglisten i tennis, og hun har vist, at Danmark er i stand til at udvikle de helt store stjerner på sportshimlen.
Lone Hansen adm. direktør i Team Danmark
Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki

Foto fra Team Danmarks magasin PULS i 2009

Også Team Danmarks formand, Frank Jensen, hylder Caroline Wozniacki.

”Allerede som helt ung meldte hun klart ud, at hun gik efter at blive verdens bedste tennisspiller. Det har næsten været et eventyr at følge hende hele vejen fra ung ambitiøst talent til toppen af verdensranglisten, og hun har gjort det på en måde, så hele verden er kommet til at holde af hende. På dansk eliteidræts vegne vil jeg gerne sige tak for alle oplevelserne og ønske hende held og lykke med næste kapitel i hendes liv. Vi kommer til at savne hende i dansk eliteidræt,” siger Frank Jensen.
 
Det er ikke kun i Danmark, at Caroline Wozniacki hyldes for sin enestående bedrifter på tennisbaner. Kolleger, WTA, Australian Open og alverdens medier sender hende på sportspension med mange flotte ord.
 
”Den måde, hun er blevet hyldet på den seneste tid, er ikke hverdagskost i international tennis, og det viser, at hun har gjort et stort indtryk på tennisfans fra hele verden i en sport, hvor konkurrenceniveauet er ekstremt højt. Caroline Wozniacki har valgt at stoppe karrieren på et tidspunkt, hvor hun satdig har tårnhøjt niveau, og på den måde kommer vi også til at huske hende som en topspiller. Jeg vil gerne ønske hende held og lykke med det næste kapitel i hendes liv,” siger Lone Hansen.

Foto: Lars Møller og Das Büro

Tilmeld dig vores nyhedsmail