Dansk eliteidræt er en international succeshistorie, og Danmark er blandt verdens bedste mindre sportsnationer. For at fastholde placeringen skal vi skabe optimale rammer for atleternes hverdag og samtidig udvikle stærke videns- og innovationsmiljøer på højeste internationale niveau. Her kommer vores nye sportsmanager ind i billedet.

12. august 2019

Jobbet som sportsmanager i Team Danmark er både alsidigt, afvekslende og stiller store innovative og kompetencemæssige krav. Du skal kunne indgå i tætte samarbejdsrelationer på tværs af fagområder i Team Danmark, med specialforbund og andre eksterne samarbejdspartnere. Her skal du balancere mellem skarpe prioriteringer og en åben udviklende dialog med en nysgerrig tilgang og samtidig fungere i og arbejde med udfordrende opgaver og problemstillinger.

Du bliver bindeleddet mellem Team Danmark og en række specialforbund og vil have en betydelig rolle for samarbejdets succes. Derfor er dine analytiske kompetencer, samarbejdsevner og evner til at styre og koordinere mellem mange fagligheder og interesser vigtige.

Eliteidræt er karakteriseret ved at stræbe efter udvikling og resultater. Som sportsmanager i Team Danmark skal du være med til at skabe innovative og udviklende rammer for Danmarks bedste atleter og deres muligheder for at præstere på højeste internationale niveau. Samtidig skal du være med til at sikre, at det foregår socialt og samfundsmæssigt forsvarligt.

Den rette kandidat besidder følgende kompetencer;

  • Relevant uddannelse
  • 4-6 års erhvervserfaring
  • Kendskab til og erfaring med konsulentlignende job (udfordrende samarbejde, forhandling, målsætning, prioritering, strategi og sparring)
  • Kendskab til og erfaring i eliteidrætten
  • Kendskab til den danske idrætsmodel og organisationer
  • Innovativ og nytænkende
  • Administrativ stærk
  • Besidde stort drive og være initiativrig
  • Kunne arbejde med mange opgaver og i en travl hverdag
  • Udadvendt, humørrig og relationsskabende

Du bliver en del af vores sportsmanagergruppe, ligesom du skal indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige faggrupper b.la. sportspsykologi, sportsmedicin, sportsernæring og fysiologi, analyse og teknologi. 

Kontaktinfo og ansøgningsfrist:

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Martin Elleberg Petersen på telefon 22 34 10 01 eller mail [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning sendes til [email protected] senest den 2. september 2019, klokken 12.00.
Vi afholder samtaler d. 19. september 2019 og evt. 2. rundesamtaler d. 25. september 2019.
Ansøgning og relevante bilag bedes sendt i en samlet PDF.

Løn og tiltrædelse:

Vi er klar til at byde dig velkommen hurtigst muligt og senest d. 1. november 2019. Stillingen er på fuld tid og kan eventuelt være tidsbegrænset - løn er efter kvalifikationer. Arbejdssted er Team Danmark, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.

Om Team Danmark

Om Team Danmark

Team Danmark er en offentlig selvejende institution under Kulturministeriet, som varetager den overordnede koordinering og udvikling af dansk eliteidræt på en social og samfundsmæssig forsvarlig måde. Derfor arbejder Team Danmark på at forbedre rammer og vilkår i bl.a. uddannelsessystemet, og vi arbejder hver dag tæt sammen med specialforbund, landstrænere og atleter om at skabe store danske præstationer på alverdens sportsarenaer.

Tilmeld dig vores nyhedsmail