Team Danmark opprioriterer arbejdet med at forene eliteidræt og uddannelse og har derfor ansat Christina Teller fra Falkonergårdens Gymnasium til at styrke dual career området yderligere.

01. oktober 2018

Eliteatleter skal have mulighed for at kombinere deres sportslige karriere med en uddannelse og civil karriere. Det kræver optimale vilkår, som Team Danmark nu vil opprioritere.

Derfor byder organisationen den 1. oktober Christina Teller velkommen i en stilling som dual career-konsulent, hvor hendes fornemmeste opgave bliver at styrke dual career arbejdet yderligere.

Christina Teller kommer fra en stilling som pædagogisk leder på Falkonergårdens Gymnasium, hvor hun igennem flere år har været ansvarlig for gymnasiets ca. 400 Team Danmark-godkendte elever. Derudover er hun formand for og medstifter af elitegymnasier.dk, som er det nationale netværk for eliteidrætsgymnasier, der i de senere år har været en værdifuld samarbejdspartner for Team Danmark.  

For Team Danmark er det vigtigt at udvikle atleter i verdensklasse, der også fungerer uden for sporten.

”Der skal være plads til det hele menneske. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe optimale rammer for, at de danske atleter har mulighed for at tage en uddannelse sideløbende med deres eliteidrætskarriere. Vores mål er, at Danmark skal være det bedste sted i verden at kombinere eliteidræt og uddannelse, og jeg er sikker på, at vi med Christina Teller får en dygtig og velkvalificeret medarbejder, der i samspil med vores øvrige medarbejdere kan styrke området.”
Team Danmarks direktør Lone Hansen.

Opprioriteringen skal sikre atleterne en mere individualiseret helhedsrådgivning med den enkelte atlet i centrum. Derudover ønsker Team Danmark at styrke samarbejdet med specialforbundene og uddannelsesinstitutioner samt at udvikle det lokale samarbejde med Elitekommunerne for at styrke rammerne for atleterne på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser.

Team Danmark har i forvejen Magnus Wonsyld som dual career-konsulent, og med Christina Teller bliver der således to medarbejdere til at styrke området.

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Link

  • Dual Career

    Sammen med vores uddannelsespartnere er vi med til at sikre gode og fleksible vilkår for talenter og eliteatleter under uddannelse.

Tilmeld dig vores nyhedsmail