Kulturminister Mette Bock har udpeget tre nye medlemmer til Team Danmarks bestyrelse.

31. maj 2018

Der er tre nye ansigter ved bordet, når Team Danmarks bestyrelse afholder bestyrelsesmøde den 6. juni. Kulturminister Mette Bock har udpeget Kenneth Kruse Larsen, tidligere badmintonlandstræner og i dag studielektor ved Aalborg Universitet, Anne Engdal Stig Christensen, indholdsdirektør på TV2 samt Lykke Friis, prorektor ved Københavns Universitet, som medlemmer af bestyrelsen.

Team Danmarks formand, Frank Jensen, glæder sig til samarbejdet med de nye medlemmer.

”Dansk eliteidræt står godt rustet med en stærk og veludviklet eliteidrætsmodel, der giver atleter gode muligheder for at præstere verdensklasse, samtidig med at de kan tage en uddannelse. Vi står med en række udfordringer, vi skal have løst, hvis vi skal følge med den internationale udvikling. Vi skal bl.a. blive dygtigere til at udvikle ny viden og koble det til praksis, vi skal finde flere finansieringskilder til dansk eliteidræt, og vi skal styrke trænernes kompetencer for hele tiden at udvikle kvaliteten i den daglige træning. Jeg glæder mig til at høre de nye medlemmers input, så vi sammen kan forsætte med at flytte dansk elitedræt i den rigtige retning,” siger Frank Jensen.

Han retter samtidig en stor tak for godt og tillidsfuldt arbejde til Susanne Bach Bager, Britta Riis og Ulrik Wilbek, der stopper i Team Danmarks bestyrelse.

”De tre afgående bestyrelsesmedlemmer fortjener et stort tak for deres dedikerede arbejde med at udvikle talent- og elitearbejdet i Danmark,” siger Frank Jensen.

Ud over de tre nye medlemmer har Mette Bock genudpeget Flemming Knudsen, som også er medlem af Danmarks Idrætsforbunds bestyrelse.

Team Danmarks bestyrelse fra 1. juni 2018:

  • Frank Jensen, overborgmester i Københavns Kommune (formand)
  • Flemming Knudsen, medlem af DIF’s bestyrelse
  • Susanne Ward, tidligere elitesejler og medlem af Aktivkomiteen
  • Poul Sand, erhvervsmand samt bestyrelsesmedlem og -formand
  • Pia Holmen, direktør i Dansk Svømmeunion
  • Lykke Friis, prorektor for Københavns Universitet
  • Kenneth Kruse Larsen, studielektor ved Aalborg Universitet
  • Anne Engdal Stig Christensen, indholdsdirektør for TV2

Kontakt 

og ressourcer

Link

  • Team Danmarks bestyrelse

Tilmeld dig vores nyhedsmail