Team Danmark har etableret et netværk af eksterne sportspsykologiske konsulenter, som kan supplere Team Danmarks sportspsykologiske konsulenter.

Det eksterne netværk

De eksterne sportspsykologiske konsulenter arbejder alle inden for Team Danmarks servicemodel og kan løse sportspsykologiske opgaver i Elitekommuner og forbund. Det kan f.eks. dreje sig om kurser for atleter og trænere, sportspsykologiske træningsforløb, udvikling af ATK-materiale og undervisning, eller det kan være vejledning af atleter, som Team Danmark på nuværende tidspunkt ikke har ressourcer til at tilbyde individuelle forløb.

Konsulenterne i det eksterne netværk har alle en relevant uddannelse (cand. psyk. eller Masteruddannelse i sportspsykologi) og praktisk erfaring med eliteidræt.

 

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Links

 • Sportspsykologisk filosofi

  Bliv mentalt rustet til at levere verdensklassepræstationer. Læs om Team Danmarks sportspsykologiske metoder og den filosofi, der ligger bag.

 • Sportspsykologisk model

  En række faktorer skal spille sammen, hvis du skal præstere optimalt. Modellen beskriver niveauer, lag og temaer i det sportspsykologiske arbejde.

 • Mindfulnesss

  Mindfulness hjælper dig til at være fuldt ud til stede i den forestående opgave, så du kan performe optimalt. Her finder du en række mindfulness-øvelser af forskellig karakter fra træning af åndedrættet til sportsspecifikke visualiseringer.

 • Sportspsykologisk teammodel

  Præstationsoptimering af teams handler både om præstationen, kulturen og trivslen på holdet.

 • Sportspsykologiske netværk

  Team Danmark har etableret et netværk af eksterne sportspsykologiske konsulenter, som kan supplere Team Danmarks sportspsykologiske konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

 
TEAM DANMARK