Redskaber, viden og inspiration til din hverdag og træning som Team Danmark-Aspirant og ung atlet.

Prøv vores energiberegner, mindfulness-øvelser og en række andre tips og tricks. Team Danmarks eksperter har samlet viden og værktøjer, som du kan bruge i din træning og hverdag som ung atlet.

T-D

Mindfulness

Prøv Team Danmarks mindfulness-øvelser, der er udviklet til atleter, som skal performe i en travl hverdag med skole, sport, venner mm.
Se mere her

Træningsprogram

Inspiration til opvarmnings- og styrkeprogram, der har til formål at udvikle en bedre teknik i styrketræningslokalet, nedsætte skadesrisikoen og forbedre din fysiske præstationsevne.
Se mere

Dual career

Der findes gode muligheder for at kombinere eliteidræt med en uddannelse på fleksible vilkår - uanset om du læser på erhvervsuddannelse eller en gymnasial ungdomsuddannelse.
Læs mere

Kost og sport

Kost og væske er afgørende for både din sundhed og din præstationsevne. Få gode råd til planlægning af din kost og prøv vores energiberegner og vores væskeberegner.
Læs mere

Skader og genoptræning

Få gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du får en akut skade, og hvordan du genoptræner.
Læs mere

Life skills

Planlæg din hverdag og få mere tid og overskud. Der er mange forpligtelser at holde styr på med studier, sport, venner med mere, og det er let at tabe fokus på det, som er vigtigt for dig.
Se mere her

Sociale medier

Følg Team Danmark

Yderligere
oplysninger

Kontakt

Links

  • Inspiration

    Prøv Team Danmarks energiberegner, mindfulness-øvelser og få tips og tricks til din træning og hverdag som ung atlet.

  • "Team Danmark-Aspirant"

    Som Team Danmark-Aspirant får du fleksible muligheder for at kombinere ungdomsuddannelse og elitesport og forfølge drømmen om at udvikle dig til verdensklasseatlet.

Tilmeld dig vores nyhedsmail