Der er fortsat vigtige fagområder og emner, som ikke er inkluderet i igangværende forskningsprojekter, og der er forsker-kompetencer og metodikker, som vi ikke har samarbejde med pt. Det er målet, at Team Danmark-støttede forskningsaktiviteter dækker over de kompetencer og behov, vi har over for atleterne og forbundene, og at forskningsprojekterne således danner et vidensfundament for Team Danmarks fageksperters faglige områder.  

Hold dig løbende orienteret om nye satsningsområder her på siden.

 

Se igangværende projekter, hvis du vil vide mere om de områder, som vi aktuelt arbejder med.

Har du spørgsmål, en god ide, et interessant emne eller en forespørgsel på en kompetence, som du mener er meget relevant for Team Danmarks arbejde, er du velkommen til at kontakte forskningschef Lars Holm.

Yderligere

information

Kontakt

Links

  • Forskningsprojekter og viden

    Oversigt over hhv. igangværende og afsluttede projekter samt links til praktisk viden samt publikationer.

  • Forskningsinvesteringer

    Principper for Team Danmarks investeringer i forsknings- og udviklingsprojekter samt information om satsningsområder og ansøgning om forskningsstøtte fra Team Danmark.

  • Historisk donation til dansk idrætsforskning

    Novo Nordisk Fonden ydede i december 2018 en historisk donation på i alt 100 millioner kroner til Team Danmark til fremme af idrætsforskningen i Danmark. Donationen har afgørende betydning for Team Danmarks forskningsarbejde i 2019-2024.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

 
TEAM DANMARK