Der skal være plads til det hele menneske

Sammen med vores uddannelsespartnere er vi med til at sikre gode og fleksible vilkår for talenter og eliteatleter under uddannelse.

Med den danske model har vi knækket koden til, hvordan vi udvikler atleter i verdensklasse, der også fungerer uden for sportens verden.

T-D

Uddannelsespartnere

Team Danmarks uddannelsespartnere har en bred vifte af tilbud til elitesportselever og er med til at sikre fleksibilitet til at kombinere sport og uddannelse.
Læs mere her

Gymnasial ungdomsuddannelse

Som eliteatlet har du mulighed for øget fleksibilitet og eventuelt en forlængelse af studietiden, når du går på en gymnasial ungdomsuddannelse.
Læs mere her

Erhvervsuddannelse

Der findes flere tilbud, som gør det lettere at kombinere erhvervsuddannelse og elitesport, og en række virksomheder, som tilbyder elitesportsvenlige praktikforhold.
Læs mere her

Videregående uddannelse

Team Danmark samarbejder med flere uddannelsesinstitutioner for at sikre den fornødne fleksibilitet til at kombinere videregående uddannelse og elitesport.
Læs mere her

Karriere

Mange virksomheder er klar til at være fleksible, når de har en eliteatlet ansat. Eliteatleter er vindertyper. De er disciplinerede, engagerede og ekstremt målrettede og er derfor også værd at investere i.

Folkeskole

Team Danmark samarbejder med Elitekommunerne fordelt over hele landet om at styrke talentarbejdet i dansk eliteidræt. Elitekommunerne er vigtige medspillere i den lokale talentudvikling og tilbyder bl.a. idrætsskoler.

default-thumbnail

Plads til det hele menneske

Se og hør dual career konsulent Christina Teller fortælle om arbejdet, og hvorfor dual career er et fokusområde for Team Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

 
TEAM DANMARK