Team Danmark søger en ernæringsfysiolog til et barselsvikariat fra 1.sept 2024 til 30. juni 2025. Som en del af den ernæringsfysiologiske faggruppe skal du være med til at gøre Team Danmark til en endnu stærkere samarbejdspartner for specialforbund og eliteatleter.

23. maj 2024

Dansk eliteidræt er en international succeshistorie, og vi i Team Danmark arbejder hver dag for, at Danmark skal være det bedste sted i verden at dyrke elitesport. Her kommer du ind i billedet.

Team Danmark søger en faglig stærk kollega, som kan være med til at implementere præstationsfremmende sportsernæring i verdensklasse for atleter, trænere og øvrige ressourcepersoner. Vi søger en person, der er god til at skabe stærke og tillidsfulde relationer til både atleter, trænere og sportschefer. Desuden er det vigtigt, at man trives med at udbrede sin faglighed til en stor gruppe mennesker.

Du bliver en del af vores ernæringsfysiologiske faggruppe, ligesom du skal indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige faggrupper, b.la. sportspsykologi, sportsfysiologi, sportsmedicin, sportsmanagers samt analyse og teknologi. 

 

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være:

 • Individuelle vejledningsforløb af atleter i sportsernæring.
 • Afholdelse af workshops og oplæg for atleter, trænere og sportschefer.
 • Evaluering og optimering af atleters ernæringsmæssige status.
 • Identifikation af udviklingsområder i samarbejde med sportschefer, landstrænere og Team Danmarks øvrige medarbejdere.

 

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer og kompetencer:

 • Relevant faglig og uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau, f.eks.
  scient. i Klinisk Ernæring, Human Ernæring eller Idræt.
 • Erfaring med individuel vejledning i sportsernæring samt undervisning af grupper.
 • Viden om REM-S og spiseforstyrrelser.
 • Personlig gennemslagskraft, situationsfornemmelse og gode samarbejdsevner.
 • Gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner, både på dansk og engelsk.

 

Kontaktinfo og ansøgningsfrist:

Du er velkommen til at kontakte ernæringsfysiolog og faglig leder Majke Jørgensen på 25305907 eller [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning sendes til [email protected] senest d. 14. juni, klokken 12.00.
Vi afholder samtaler d. 21. juni og evt. 2. runde samtaler d. 24. juni.
Ansøgning og relevante bilag bedes sendt i en samlet PDF.

Løn og tiltrædelse:

Stillingen er et barselsvikariat i perioden 1.sept 2024 til 30. juni 2025. Stillingen er på fuld tid - løn er efter kvalifikationer. Arbejdssted er Team Danmark, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.

 

Om Team Danmark

Team Danmark er en offentlig selvejende institution under Kulturministeriet, som varetager den overordnede koordinering og udvikling af dansk eliteidræt på en social og samfundsmæssig forsvarlig måde.

Derfor arbejder Team Danmark på at forbedre rammer og vilkår i bl.a. uddannelsessystemet, og vi arbejder hver dag tæt sammen med specialforbund, landstrænere og atleter om at skabe store danske præstationer på alverdens sportsarener.

Læs mere her

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Links

 • Sportsernæring

  Succes i sport beror på mange faktorer, herunder optimalt og individuelt tilpasset indtag af kost og væske. Kost og væske har fundamental betydning for, at atleter kan opnå deres fulde potentiale og præstere i verdensklasse.

Tilmeld dig vores nyhedsmail