Hvis du slår hovedet under sport, kan du være uheldig at få en hjernerystelse.

Her får du en guideline til hjernerystelser, og hvordan du vender tilbage til din sport.

Hvis du har slår hovedet under sport, kan du være uheldig at få en hjernerystelse. Størstedelen af voksne sportsudøvere kommer sig i løbet af 10-14 dage, men enkelte oplever større komplikationer.

default-thumbnail

Læge: Sådan håndterer du en hjernerystelse

Hvad skal man gøre, hvis man slår sit hoved og får en hjernerystelse? Hvordan ved man, at man har fået en hjernerystelse? Og kan man forværre situationen, hvis man ikke reagerer på en hjernerystelse? Det svarer Team Danmarks læge Christoffer Brushøj på i dette indslag.

DIF har desuden udarbejdet nogle guidelines i forhold til hjernerystelser, og hvordan du vender tilbage til sport. Du kan læse mere om sportshjernerystelser her.

Yderligere

oplysninger

Kontakt

Links

  • Guidelines om hjernerystelser

    DIF har i samarbejde med læger og fysioterapeuter udarbejdet guidelines i forhold til hjernerystelser, og hvordan du vender tilbage til sport.

  • Skadesforebyggende træning

    Du kan aldrig sikre dig 100 % mod at blive skadet, men specifikke øvelser og træningsprogrammer kan nedsætte risikoen for skader i bestemte sportsgrene.

  • Sportsskader

    I dette hæfte får du viden om sportskader, forebyggelse og behandling samt input til en række øvelser, som du med fordel kan benytte i din daglige træning.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

 
TEAM DANMARK