Performance

Team Danmark har førende eksperter inden for blandt andet fysisk træning, sportsernæring, sportspsykologi og sportsmedicin.

Her finder du en masse viden og redskaber, som er udviklet af vores eksperter til de danske verdensklasseatleter, og som du kan prøve, hvis du vil træne som en atlet!

T-D

Fysisk træning

Fysisk træning er en central del af præstationsoptimering i elitesport. Læs om, hvordan du får det optimale udbytte af din træning, se video af træningsøvelser, og meget mere.
Læs mere

Sportsernæring

Kost og væske er vigtige medspillere for en atlet. De rigtige valg kan afkorte restitutionstiden, nedsætte risikoen for skader og forbedre koncentrationsevnen.
Læs mere

Sportspsykologi

Præstationer hænger tæt sammen med tanker og følelser. Sportspsykologien giver dig mentale redskaber til at optimere i medgang og håndtere og overvinde modgang.
Læs mere

Sportsmedicin

Du kan gøre en række ting for at undgå og forebygge skader og for at forebygge og behandle infektioner og virus mm., som alt sammen kan have negativ effekt på din træning og præstationsevne.
Læs mere
T-D

Restitution

Planlægning, gentagelse og fokus. Restitution er en vigtig komponent i at sikre fremskridt i træningen og optimal præstationsevne.
Læs mere

Teknologi

Optimering af materialer, udstyr & teknologi kan give afgørende marginaler inden for eliteidræt.
Læs mere

Biomekanik

Identificering af bevægelsesmæssige styrker og svagheder samt tryk- og muskelbelastninger med henblik på at optimere teknik.
Læs mere

Præstationsanalyse

Video- og dataanalyse i træning og konkurrence der genererer læring og hjælper til bedre beslutningstagning og optimering af taktik.
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsmail

 
TEAM DANMARK