Rybners Gymnasium | Team Danmark

Uddannelsestilbud

HTX

Rybners htx tilbyder både 3- og 4-årige uddannelsesforløb med plads til morgentræning. Her kan eleven vælge frit mellem alle studieretninger. Vores mål er at eleven skal kunne opnå de bedste resultater i skolen såvel som i idrætten.

Læs mere her

HHX

Rybners hhx tilbyder både 3- og 4-årige uddannelsesforløb med plads til morgentræning. Her kan eleven vælge frit mellem alle studieretninger men også særlig eliteidrætsklasse. Vores mål er at eleven skal kunne opnå de bedste resultater i skolen såvel som i idrætten.

Læs mere her

STX

Rybners stx tilbyder både 3- og 4-årige uddannelsesforløb med plads til morgentræning. Her kan eleven vælge frit mellem alle studieretninger men også særlig eliteidrætsklasse. Vores mål er at eleven skal kunne opnå de bedste resultater i skolen og i idrætten.

Læs mere her

Rybners Tekniske Skole tilbyder uddannelsesforløb med plads til morgentræning. Her kan eleven vælge frit mellem alle studieretninger. Vores mål er at eleven skal kunne opnå de bedste resultater i skolen og i idrætten.

Rybners Handelsskole tilbyder uddannelsesforløb med plads til morgentræning. Her kan eleven vælge frit mellem alle studieretninger. Vores mål er at eleven skal kunne opnå de bedste resultater i skolen såvel som i idrætten.

Kontakt

Rybners Tekniske Gymnasium
Karsten Skov Rasmussen 
ksra@rybners.dk 
Tlf. 2275 7949

Rybners Handelsgymnasium
Troels Finjord Højberg
tfh@rybners.dk

og

Preben Jahreis
pj@rybners.dk
Tlf. 7913 4511

Rybners Almene Gymnasium
Simon Due
sd@rybners.dk

Preben Jahreis
pj@rybners.dk
Tlf. 7913 4511

Rybners Tekniske Skole
Jesper Køhler Christensen 
jkc@rybners.dk 
Tlf. 7913 4511

Rybners Handelsskole
Leon Frank Dreier Jørgensen
lj@rybners.dk
Tlf. 7913 4511

TEAM DANMARK