vi kÆmper for guld
 

Team Danmark søger kommunikationskonsulent
30.06.17
Team Danmark

Team Danmark søger en kommunikationskonsulent, der kan være med til at udvikle forståelsen for eliteidræt i Danmark og øge engagementet og begejstringen for eliteidrætten i samfundet.
Dansk eliteidræt er en international succeshistorie og spiller en væsentlig rolle for vores samfund. Eliteidrætten inspirerer og skaber sammenhængskraft på tværs af sociale skel, køn, alder, geografi og etnicitet. Den historie vil vi være bedre til at formidle og nå ud med til endnu flere – og her kommer du ind i billedet.
 
Som Team Danmarks nye kommunikationskonsulent bliver du central i forhold til at forløse den nationale fortælling om eliteidrætten som motor for sammenhængskraft, stolthed og fascination.
Team Danmark består af nogle af landets førende eksperter inden for eliteidræt. Du skal derfor arbejde tæt sammen med fagprofessionelle, der er passionerede omkring deres arbejde, og som forventer, at kommunikationsopgaver bliver løst på et højt niveau.
 
Dine væsentligste opgaver bliver at:
  • Producere historier til Team Danmarks kanaler
  • Udvikle Team Danmarks digitale platforme
  • Identificere og afsætte historier til eksterne medier
  • Håndtere pressehenvendelser
  • Udvikle Team Danmarks kommunikation med Elitekommuner og uddannelsespartnere med særligt fokus på dual career
 
Vi forventer, at du er kreativ og har mange ideer til, hvordan Team Danmark kan styrke kommunikationen med en lang række forskellige interessenter – herunder kommercielle partnere, Elitekommuner, uddannelsespartnere, specialforbund, atleter med videre. Kommunikationsteamet løser mange opgaver, og du skal være velskrivende og god til at eksekvere både store og små opgaver i højt tempo. Ikke mindst stiller vi store krav til selvstændighed i opgaveløsningen.
 
Vi søger en kommunikationskonsulent, der kommer med:
  • En relevant videregående uddannelse – f.eks. cand.public, cand. comm. eller journalist
  • Flair for digitale medier
  • Skarpe journalistiske færdigheder
  • Analytisk sans og strategisk forståelse
  • Stærk interesse for eliteidræt og samfundsforståelse
Kontaktinfo og ansøgningsfrist
Du er velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Christian Blomgreen på tlf. 2683 0724, hvis du har spørgsmål til stillingen.
Ansøgning sendes til job@teamdanmark.dk senest mandag den 14. august klokken 12.
Vi afholder samtaler 23. august, og du skal forvente en opgave forud for en eventuel andenrundesamtale.
 
Løn og tiltrædelse
Vi er klar til byde dig velkommen 1. oktober 2017. Stillingen er fuldtid, og lønnen er efter kvalifikationer. Arbejdssted er Idrættens Hus i Brøndby.
 
Om Team Danmark
Team Danmark er en offentlig selvejende institution under Kulturministeriet, som varetager den overordnede koordinering og udvikling af dansk eliteidræt på en social og samfundsmæssig forsvarlig måde. Derfor arbejder Team Danmark på at forbedre rammer og vilkår i bl.a. uddannelsessystemet, og vi arbejder hver dag tæt sammen med specialforbund, landstrænere og atleter om at skabe store danske præstationer på alverdens sportsarenaer.
 

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Følg os

Luk

Del