vi kÆmper for guld
 

Nyhedsarkiv

 
27.02.18
VM fra 28. februar til 4. marts markerer starten på ny OL-satsning i kvindelig banecykling. Satsningen sker i samarbejde mellem Team Danmark og Danmarks Cykle union og er finansieret med midler fra Salling Fondene.
Team Danmark / Pressemeddelelse
22.02.18
Team Danmarks fysioterapeut Kim Larsen er med til sit 12. OL, og han er manden, atleterne går til, når de har brug for behandling eller massage.
Sportsmedicin / Team Danmark
02.02.18
17 atleter er klar til at repræsentere Danmark ved Vinter-OL, der starter om præcis en uge. Team Danmark har fulgt deres forberedelser.
Team Danmark
28.01.18
Forsøg på Bispebjerg Hospital og et aktuelt eksempel hos en atlet viser en potentiel risiko ved strømterapi, som er en udbredt metode ved f.eks. skadesbehandling. Team Danmark sætter derfor for en sikkerheds skyld metoden på pause indtil ny protokol er udarbejdet.
28.01.18
Skader og eliteidræt følges (desværre) ofte ad. Som eliteatlet kan skader ramme ekstra hårdt – også mentalt.
28.01.18
EM i herrehåndbold er Morten Henriksens blot andet mesterskab som sportschef for Dansk Håndbold Forbund. Vi har taget en snak med ham om de indtryk, han har fået under EM, og hvad en sportschef egentlig laver under et mesterskab.
09.01.18
Idans årlige resultatanalyse for 2017 fremhæver en række fremragende danske resultater i 2017 men viser samtidig, at 2017 var et år med samlet tilbagegang. ”Der er dog ikke noget, der tyder på at den danske model pludselig er holdt op med at virke,” siger en af rapportens forfattere Rasmus K. Storm.
06.01.18
Det blev den netop afgåede rektor for Falkonergårdens Gymnasium og HF der løb med Team Danmark og Dansk Supermarkeds Talentpris 2017 ved DRs gallashow Sport 2017. Prisen er givet for næsten 35 års utrættelig indsats for at sikre atleter fleksible uddannelsesvilkår.
Talentarbejde / Team Danmark / Pressemeddelelse
05.01.18
Lørdag aften uddeles Team Danmark og Dansk Supermarkeds Talentpris til DRs gallashow Sport 2017. De nominerede er kvindelandstræner i DCU Cathrine Marsal, udviklingschef hos Danmarks Ishockey Union Flemming Green og forhenværende rektor for Falkonergården Gymnasium og HF Kirsten Cornelius.
29.12.17
2017 har været et år med store sportsoplevelser på og uden for banen, inspirerende samarbejde om dansk eliteidræt og en historisk donation fra Salling Fondene.
Team Danmark
27.12.17
2017 har været et sportsår med store oplevelser. Danske atleter leverede verdensmesterskaber og europamesterskaber på trods af stigende konkurrence fra flere nationer.
Team Danmark / Pressemeddelelse
13.12.17
Nyt projektsamarbejde mellem Team Danmark, Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Dansk Fægte-Forbund (DFF) skal styrke talent- og elitekulturen i dansk fægtning. Målet er at skabe et stærkt elitemiljø, som kan blive en del af Team Danmarks støttekoncept.
Team Danmark / Pressemeddelelse
Vis flere
Vises: 12 ud af 447 nyheder

InfobrevTeam Danmarks infobrev til atleter

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Luk

Del