vi kÆmper for guld
 

Sportsernæring Sådan hjælper vi dig

Video

Atleternes guldkorn om sportsernæring
Hvordan du spiser, hvornår du spiser, og hvordan du sammensætter din kost. Det, og mange flere emner, er med til at afgøre en topatlets præstation. Derfor har Team Danmarks sportsdiætister produceret ni videoindslag, som viser, hvad der er mest hensigtsmæssigt at gøre. LÆS MERE

Nyheder

 • 13.12.2017
  Flere og flere køber særlige produkter med proteintilskud, men er det en god idé at indtage ekstra proteiner, og hvornår skal du gøre det? Team Danmarks sportsernæringskonsulent, Majke Jørgensen, giver dig her et par tommelfingerregler.
  Sportsernæring
 • 03.08.2017
  Frem mod VM i atletik har maratonløberen Abdi Ulad trænet i at drikke mere under løb for at forebygge, at han kollapser, som det bl.a. skete efter OL-løbet i Rio. Forhåbentlig kan den nye væskestrategi samtidig være med til at forbedre Abdis præstationsevne.
  Sportsernæring / Test / Team Danmark
 • 28.06.2017
  Der findes mange kosttilskudsprodukter på markedet, og det kan være svært at vide, hvad de præcis indeholder. Team Danmark efterlyser tydeligere krav til producenterne af kosttilskud og løbende test af produkter på markedet. Det kan formindske risikoen for uforvarende at indtage forurenede produkter.
  Sportsernæring
Luk

Del