vi kÆmper for guld
 

Hvem hjælper vi - og hvordan

Team Danmarks eksperter inden for fysisk træning vejleder atleter, trænere og sportschefer

Træningsvejledning og supervision
Team Danmarks fysiske trænere vejleder Team Danmark-støttede atleter. Vejledningen omfatter udarbejdelse af træningsprogram og/eller supervision samt løbende evaluering. De fysiske trænere observerer også den specifikke disciplintræning og eventuelt konkurrencedeltagelse i de forbund, hvor de har en varig og tæt involvering.

Træningsvejledning til navngivne atleter og hold

Team Danmarks fysiske trænere udfører også individuel træningsvejledning for navngivne atleter og hold efter aftale mellem forbundene og Team Danmark  – også på andre tidspunkter og træningssteder end angivet under Åben træning. 

Vejledningen vil ske på baggrund af en dialog mellem trænere, atleter og den fysiske træner samt andre relevante eksperter. Den vil tage afsæt i en målsætning for den fysiske træning, som skal bidrage til at optimere atletens eller holdets præstationsevne. Individuelle justeringer foretages løbende, så den fysiske træning tilpasses den øvrige træning bedst muligt. På den måde kan overbelastning eller understimulering undgås, og dermed opnår atleten det største træningsudbytte over tid.

Adgang til Team Danmarks styrketræningslokaler
Team Danmark har træningslokaler i Brøndby (Idrættens Hus) og Århus (NRGi Park). Adgang til lokalerne kræver et adgangskort, som alle Team Danmark-støttede atleter kan få udleveret. 

I Brøndby kan du låne et adgangskort mod fremvisning af dit elektroniske, røde Team Danmark-kort i receptionen i Idrættens Hus. Styrketræner du ofte (flere gange ugentlig) i Idrættens Hus, kan du få dit eget adgangskort. Kontakt Anette Marfelt fra Team Danmark på anma@teamdanmark.dk eller 43 26 25 00 for at bestille et kort. Kortet er gratis. Mister du kortet, koster det 150 kr. at få et nyt.

Kort til styrkelokalet i Århus kan bestilles her. Husk at sætte kryds ved ”Team Danmark” under udøvertype. Udlevering af et kort kræver et depositum på 250 kr.

 

Følg os

Team Danmarks atlet-kategorier

Verdensklasse-atleter: 
Består som udgangspunkt af atleter eller hold, der har opnået top 8-placeringer ved det seneste senior-VM eller OL.

Elite-atleter:
Består af landsholdsatleter eller hold, der har resultatperspektiv til at opnå top 8-placeringer ved senior-VM eller OL i løbet af perioden 2017-2020. 

Bruttogruppeatleter:
Kan bestå af både ungdoms- og senioratleter.

Luk

Del