vi kÆmper for guld
 

Generelt

Fysisk træning udgør en central del af udviklingen hos alle de atleter, Team Danmark arbejder med, og hvert træningsprogram er skræddersyet til den enkelte atlet.

Fysisk træning handler primært om præstationsoptimering; det vil sige at forberede individuelle atleter og hold til at yde toppræstationer.

Team Danmarks træningsprogrammer kan omfatte aspekter som muskelstyrke, eksplosiv muskelstyrke, hurtighed, aerob og anaerob kapacitet og effekt, bevægelighed, forebyggelse af skader, rehabilitering med mere.

Hvert træningsprogram er skræddersyet til at imødekomme atleternes individuelle behov.

Disse programmer er designet af Team Danmarks fysiske trænere, som også samarbejder med relevante interne ekspertområder (eksempelvis sportsmedicin, sportsernæring, sportspsykologi med videre), så hvert områdes ekspertise er til gavn for atleten.

Derudover samarbejder Team Danmarks fysiske trænere også med Københavns Universitet, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet for at sikre, at den anbefalede fysiske træning er up-to-date.
 

Følg os

Video

 
Team Danmark støtter en række forbund på forskellige måder. En af måderne er via fysisk træning, og nu har Team Danmarks eksperter på området lavet en række videoer, som er målrettet de enkelte sportsgrene.

Luk

Del